Legotillverkning – från idé till färdig produkt av högsta kvalitet

Med en modern maskinpark, bred erfarenhet och ett tillgängligt lager ser vi till att era kunder får färdiga produkter i precis rätt tid.

Legotillverkning med Ljungsarps

Vi på Ljungsarps kan legotillverkning. Med över hundra år i branschen vet vi vad som krävs för att med högsta precision ta fram kostnadseffektiva lösningar kring produktion där leveransen alltid sker i rätt tid.

Ett samarbete kring legotillverkning med oss innebär:

  • Engagerad och djupt kunnig personal – vi gör allt för att ert projekt ska bli så lyckat som möjligt och bidrar gärna med vår kunskap kring olika konstruktioner, val av material, val kring olika metoder med mera. Hos oss får ni en personlig kontakt som hjälper till hela vägen! Oavsett om det är ett moment i produktionen där ni behöver hjälp eller om ni behöver projektledning med helhetsansvar från vår sida.
  • Toppmodernt och ständigt uppdaterad maskinpark – vi har möjlighet att utföra flera av momenten semi- eller helautomatiskt och vi investerar ständigt för att ha en maskinpark som tillhör dom absolut främsta i Sverige.
  • Hjälp kring enstaka produktionssteg eller ett helhetsansvar – vi kan hjälpa till på precis det sätt som ni önskar. Läs om vilka länkar som binder samman de olika produktionsstegen under vår modell.
  • Lösning på alla tekniska och praktiska problem kring produktionen – allt inom plåtbearbetning kan vi lösa själva i huset. Om ni skulle ha andra specifika behov i andra material, har vi ett brett kontaktnät som gör att vi alltid kan hjälpa er i den produktlösning som ni är i behov av.

Prata med oss!

Det bästa är ett personligt samtal. Fyll i era kontaktuppgifter i rutan nere till höger eller ring oss direkt på telefonnummer 0321 34 02 31, så kommer vi fram till hur era behov ser ut samt bästa lösningsalternativen!